fbpx

Te intrebi cum sa gasesti o firma curatenie la domiciliu serioasa si responsabila?

- iti explic în câțiva pași simplu cum sa te asiguri ca ai ales firma de curățenie potrivită pentru nevoia ta -

servicii de curatenie generala

Cea mai des întâlnită problema a persoanele care doresc sa colaboreze cu o firma de curatenie la domiciliu sau pentru curățenie în birou este ca nu știu cum sa găsească o firma serioasă, responsabila și capabilă.

Majoritatea firmelor de curățenie au probleme cu personalul, fiind în totalitate dependente de oamenii pe care ii are angajați pentru a efectua un serviciu de curățenie de o calitate ridicată. 

curatenie birouri

Deci, cum facem sa găsim o firma de curățenie care sa se ridice la nivelul așteptărilor nostre?

Citește mai departe dacă vrei sa afli cum sa găsești o firma de curatenie la domiciliu perfecta pentru tine.

1. Întreabă-ti prietenii și familia dacă au mai colaborat cu o firma de curatenie la domiciliu

Este cea mai sigura calea de a găsi o firma potrivita. Pentru ca dacă cineva dintre cunoscuții tai a mai colaborat cu o astfel de firma de curatenie la domiciliu vei putea primi un feedback direct și sincer despre firma respectiva. În acest fel ori vei găsi o recomandare pro și vei afla la cine sa apelezi, ori vei primi un feedback negativ și te va ajuta sa te ferești de ei. Totodata în aceste situații poți afla și ce preturi pentru curățenia la domiciliu.

2. Caută recenzii pe google

Dacă nu știi pe nimeni care sa fi apelat la o firma de curatenie profesionala sau feedback-ul este unul negativ atunci iti recomand sa cauți direct pe google.

Căutând pe google firma de curatenie la domiciliu vei găsi toate firmele  de acest gen în zona apropiata ție. Google oferă posibilitatea clienților sa lase recenzii pentru aceste firme și nu lasă firmele sa șteargă recenziile negative sau care nu le fac cinste! Deci cu siguranță aici vei găsi atât opinii pro cât și contra, mai departe depinde de tine sa decizi dacă vrei sa încerci serviciul de curățenie sau nu.

firma curatenie la domiciliu

3. Intra pe website-ul firma de curatenie la domiciliu găsite pe google

Cu siguranță o firma capabilă sa ofere servicii de curățenie de calitate are și un website bine pus la punct. Cu cât site-urile acestor firme este mai transparent adică iti oferă informații despre firma, informatii despre prețuri curățenie la domiciliu sau prețuri curățenie birouri sau date de contact cu atât vei știi ca este vorba de o firma de curățenie serioasă.

4. Prețuri servicii de curățenie

Majoritatea dintre noi întodeauna alegem serviciul mai ieftin, dar după cum spune vorba „ 3 lei dai, 3 lei face „ nu este cel mai recomandat lucru să-l faci când iti alegi o firma de curățenie pentru apartamente sau casa.

De regula, pentru aceste servicii costurile unei firme sunt destul de ridicate cu personalul, produsele folosite, echipamentele și consumabilele. Prin urmare prețul cel mai mic poate însemna ori calitatea slaba a produselor și echipamentelor, ori personalul care nu este suficient de bine plătit și automat are un interes mai scăzut de ati oferi un serviciu de curățenie de calitate superioara. 

Dacă prețul cerut de o firma de curățenie cu recomandări multe ți se pare mare atunci ți-aș recomanda sa nu apelezi la o alta firma doar pentru ca prețul este mai mic pentru ca s-ar putea sa te coste mai mult sa rezolvi ce rămâne în spatele lor.

BONUS: DESPRE FIRME DE CURATENIE PROFESIOANLE

O firma de curățenie profesionala ar trebui sa se ridice mereu la așteptările clienților atât timp cât aceste așteptări sunt reale. Dar de multe ori la curateniile după renovare clienții au așteptări mult peste normal de la o firma de curățenie.

De exemplu multi se așteaptă ca firma respectiva sa scoată toate urmele de kit rămas în gresie și faianță în urma „meseriașilor” care nu au protejat nimic când au lucrat. 

Ei bine, de multe ori este imposibil de eliminat în totalitate astfel de resturi de material întrucât produsele necesare pentru aceasta operațiune sunt chimice și foarte puternice care pot distruge imediat placa de gresie sau faianță lăsând în urma o mare pata decolorata, lucru pe care nu multe firme de curățenie și-l asuma. De altfel ce preferi, o urma de kit mică sau fără kit dar cu o pata pe placa de gresie sau faianță?

Prin urmare înainte de a găsi o firma de curățenie la domiciliu cu care sa colaborezi ar trebui sa iti intrebi înainte prietenii și familia dacă au avut experiențe cu astfel de firme, sa cauți recenzii pe net și sa soliciți oferte pentru serviciul de curățenie de care ai nevoie!

Dacă ai întrebări le poți adresa în comentarii sau prin formularul de contact.

Citeste si...

Lasă un răspuns