fbpx

Curatare canapele la domiciliu

Bucuresti, Ilfov si Slobozia

De ce este necesară curățarea canapelei ?

În multe moduri canapeaua este inima casei tale. Este locul unde tu și cei dragi ție va strângeți sa stați la povesti după o zi lunga, sau sa va uitați împreună la un serial pe Netflix ori poate doar te relaxezi cu o carte captivanta. 

Din aceste motive canapeaua este și locul care acumulează cele mai multe bacterii, praf, murdărie și pete. Chiar dacă de cele mai multe ori nu poți observa cu ochiul liber aceste bacterii și particule de praf ele exista în cantitate foarte mare în țesătură canapelei. 

Urmărește videoclipul de mai jos pentru a vedea ce se ascunde în canapeaua ta si de ce este necesara curatarea canapelei.

Preturi Curatare Canapea

preturi curatare canapea, tarife curatenie canapele textile
  • tarifele pentru curatare canapea NU includ si extensiile canapelelor

Programeaza o curatare canapea

Curatare Fotolii si Scaune

pret curatare fotoliu, curatare scaun, curatare taburet

Trebuie sa cureti fotoliile si scaunele?

Scaunele sau fotiliile tale sunt patate sau si-au pierdut din culoarea de odinioara? Nicio problema! Stop Murdarie te scapa de toate aceste probleme. 

Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi pentru a programa o data in care doresti sa efectuam curatarea acestora. Tu te relaxezi iar noi iti curatam scaunele si fotoliile pentru a le readuce la stralucirea de altadata.

Programeaza o curatare fotolii sau scaune

De ce este necesara curatarea saltelelor?

Patul este locul nostru de odihna si cel in care petrecem cel putin 8h in fiecare seara. Corpul nostru are nevoie de odihna bine meritata iar pentru asta este necesar ca mediul in care dormim sa fie unul cat mai curat si fara praf.

In timp salteaua noastra acumuleaza foarte multe particule de praf si la fel de multe bacterii. Chiar daca de regula salteaua este acoperita cu o husa, ea nu reuseste sa opreasca praful sau bacteriile. Husa protejeaza salteaua de diferite pete dar nu si de bacterii.

Pret curatare saltele

curatare saltea, curatare saltele patate

Programeaza curatarea unei saltele

Curatare Mocheta

 De ce sa cureti mocheta?

Biroul tau este cartea ta de vizita. De aceea trebui tinut in permanenta curat. Este dovedit faptul ca un mediu de lucru curat ajuta angajati sa dea un randament mai mare.

Petele din mocheta pot fi foarte neplacute la vedere si de asemenea, mocheta acumuleaza foarte mult praf care se ridica la fiecare pas facut pe ea fara ca noi sa observam.

curatare mochta, firma curate mocheta birouri
Excelent
Pe baza 119 recenzii
matei popovici
matei popovici
14. August, 2023.
O experienta exceptionala. Am apelat la ei pentru o curatenie generala + curatarea canapelei si salteaua patului. Echipa care a venit a avut o viteza extraordinara cu o atentie sporita la detalii. Recomand cu drag serviciile oferite de ei.
Ioana Maxim
Ioana Maxim
13. August, 2023.
A fost pentru prima oară când am folosit serviciul de curățenie după constructor, bazat pe recenziile anterioare bune. Am numai cuvinte de laudă pentru echipa, de la primul apel până la terminarea curățeniei au fost cu toții niște profesioniști desăvârșiți. Casa era prăfuită și au făcut o curățenie temeinică, cum nu aș fi putut eu. Recomand cu mare încredere. 🔝😊
Ruxandra Manaila
Ruxandra Manaila
9. August, 2023.
O experienta placuta, curatenie luna facuta de doua doamne harnice si pricepute, colaborare foarte buna cu firma, recomand cu drag! Multumesc pentru profesionalism!
Andreea Stancu
Andreea Stancu
5. August, 2023.
Serviciile prestate s-au ridicat la înălțimea așteptărilor. Cele doua doamne, harnicute ca niște albinuțe, au dat dovada de seriozitate, implicare, atenție la detalii. Mulțumim doamnelor! Ați fost minunate! Mulțumim întregii echipe! Cu siguranță vom mai apela la serviciile dvs.!
Madalina Bozonca
Madalina Bozonca
24. Iulie, 2023.
Foarte mulțumită de toate serviciile! Recomand 100% !
Ana Vasiliu
Ana Vasiliu
17. Iulie, 2023.
Recomand cu incredere. Comunicarea a fost foarte buna iar echipa eficienta. Sunt multumita de rezultat.
Alexandra Miller
Alexandra Miller
12. Iulie, 2023.
Foarte buni și profesioniști. I am chemat de pe o zi pe alta, și au făcut tot posibilul sa îmi trimită o echipa la timp. Casa a rămas luuuuna după ce au plecat. S-au mișcat și foarte foarte repede.
Dragos Galos
Dragos Galos
21. Iunie, 2023.
Promptitudine Punctualitate Amabilitate Calitate

Solicita oferta pentru curatarea mochetei

  • tarifele sunt orientative, preturile finale fiind stabilite in functie de gradul de murdarie si complexitatea lucrarii.