fbpx

Curatare canapele la domiciliu

Bucuresti, Ilfov si Slobozia

De ce este necesară curățarea canapelei ?

În multe moduri canapeaua este inima casei tale. Este locul unde tu și cei dragi ție va strângeți sa stați la povesti după o zi lunga, sau sa va uitați împreună la un serial pe Netflix ori poate doar te relaxezi cu o carte captivanta. 

Din aceste motive canapeaua este și locul care acumulează cele mai multe bacterii, praf, murdărie și pete. Chiar dacă de cele mai multe ori nu poți observa cu ochiul liber aceste bacterii și particule de praf ele exista în cantitate foarte mare în țesătură canapelei. 

Urmărește videoclipul de mai jos pentru a vedea ce se ascunde în canapeaua ta si de ce este necesara curatarea canapelei.

Preturi Curatare Canapea

preturi curatare canapea, tarife curatenie canapele textile
  • tarifele pentru curatare canapea NU includ si extensiile canapelelor

Programeaza o curatare canapea

Curatare Fotolii si Scaune

pret curatare fotoliu, curatare scaun, curatare taburet

Trebuie sa cureti fotoliile si scaunele?

Scaunele sau fotiliile tale sunt patate sau si-au pierdut din culoarea de odinioara? Nicio problema! Stop Murdarie te scapa de toate aceste probleme. 

Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi pentru a programa o data in care doresti sa efectuam curatarea acestora. Tu te relaxezi iar noi iti curatam scaunele si fotoliile pentru a le readuce la stralucirea de altadata.

Programeaza o curatare fotolii sau scaune

De ce este necesara curatarea saltelelor?

Patul este locul nostru de odihna si cel in care petrecem cel putin 8h in fiecare seara. Corpul nostru are nevoie de odihna bine meritata iar pentru asta este necesar ca mediul in care dormim sa fie unul cat mai curat si fara praf.

In timp salteaua noastra acumuleaza foarte multe particule de praf si la fel de multe bacterii. Chiar daca de regula salteaua este acoperita cu o husa, ea nu reuseste sa opreasca praful sau bacteriile. Husa protejeaza salteaua de diferite pete dar nu si de bacterii.

Pret curatare saltele

curatare saltea, curatare saltele patate

Programeaza curatarea unei saltele

Curatare Mocheta

 De ce sa cureti mocheta?

Biroul tau este cartea ta de vizita. De aceea trebui tinut in permanenta curat. Este dovedit faptul ca un mediu de lucru curat ajuta angajati sa dea un randament mai mare.

Petele din mocheta pot fi foarte neplacute la vedere si de asemenea, mocheta acumuleaza foarte mult praf care se ridica la fiecare pas facut pe ea fara ca noi sa observam.

curatare mochta, firma curate mocheta birouri
Pe baza 76 recenzii
gabriela mgm
gabriela mgm
24. August, 2022.
Recomand pentru servicii de curatenie dupa constructor
Anca Teodorescu
Anca Teodorescu
19. August, 2022.
Foarte bine. Promptitudine, seriozitate si foarte bine curatat spatiul. Putin cam scump pentru suprafata in discutie, dar avind in vedere ca s-a curatat partial dupa constructor, e ok. Recomand!
mihaela iordache
mihaela iordache
2. August, 2022.
Foarte primit și au oferit servicii de calitate! Puteți apela cu încredere la serviciile lor.
Razvan Vieru
Razvan Vieru
2. August, 2022.
O experiență foarte bună cu Stop murdărie. Recomand.
Florian Vasile
Florian Vasile
30. Iulie, 2022.
Am avut de curățat o mocheta cu o suprafață de 16 mp, pentru care am plătit 210 lei. Profesioniști desăvârșiți: au venit la ora stabilită, cu echipamente si soluții bio profesionale, si-au făcut treaba impecabil. Mocheta a rămas curata si parfumata. Recomand cu toată inima!
Madalina Ghesea
Madalina Ghesea
19. Iulie, 2022.
O echipa deosebita! Servicii excelente! Totul a fost fara cusur! Recomand din inima tuturor care au nevoie de serviciile oferite de Stop Murdarie!

Solicita oferta pentru curatarea mochetei