fbpx
Slider
preturi servicii de curatenie
Află Tarif - mob
Calculator tarif
Extra Servicii

 
Total    0 

Pasul 1

Află prețul pentru serviciul de curatenie folosind calculatorul de tarif de mai sus. Costul este personalizat pentru casa si nevoia ta!

Pasul 2

Contacteaza-ne telefonic sau pe whats app si programeaza o vizionare sau transmite-ne poze cu locuința pe care dorești s-o curățăm.

Pasul 3

Programeză împreună cu agentul o data convenabila pentru efectuarea curățeniei și lasă restul în seama noastră.

whts - mob

Îți garantăm servicii de

FIRMĂ DE CURĂȚENIE BUCUREȘTI ȘI ILFOV

Servicii de curățenie apartamente, case și vile

Stop Murdarie este o firma de curatenie din bucuresti ce oferă servicii premium, complete de curatenie a casei tale!
Pentru ca punem pe primul loc siguranta ta si a familiei tale folosim produse profesionale certificate Bio si Eco la nivel European. De asemenea, echipele noastre sunt echipate cu combinezoane si masti.
Firma de curatenie Stop Murdarie ofera o gama de servicii, de la curatenie generala pana la abonamente de curatenie si curatenie dupa constructor.
Fiindca ne place transparenta iti punem la dispozitie calculatorul de tarife pentru ati putea afla pretul complet pentru servici de curatenie profesioanle.
Firma de curățenie Stop Murdărie pune accent pe atentia la detalii si ofera grantia serviciilor de calitate.
Ne place să ne diferentiem de alte firme de curatenie si de aceea dupa fiecare curatenie efectuata, un agent va lua legatura cu dumneavoastra pentru a va solicita un feedback in legatura cu serviciile de curatenie oferite si echipa care a efectuat curatenia.

Dacă și tu ești în căutare de o firma de curatenie pentru apartamentul sau casa ta pe care te poti baza, noi suntem solutia!

🧹Firma de curățenie | Stop Murdarie ⭐⭐⭐⭐⭐ Icon🧹Firma de curățenie | Stop Murdarie ⭐⭐⭐⭐⭐

Drumul Murgului nr 3, București

4,8 40 reviews

  • Avatar Alexandru Dumitru ★★★★★ acum 2 luni
    Comunicarea a fost promptă, am apreciat că a venit cineva să vadă spațiul pentru o ofertă corectă. Echipa a sosit la timp, a lucrat curat și atent. Deși am avut eu o problemă cu instalatul mobilei care a dus la crearea de mult praf și deranj, oamenii nu au spus nimic și m-au ajutat să curăț, stând peste intervalul de timp necesar pentru serviciul contractat. Servicii de nota 10, voi reveni la ei oricând voi avea nevoie.
  • Avatar Mihaela Pislaru ★★★★★ 2 months ago
    Am fost foarte multumita de aceasta firma de curatenie, produsele folosite super calitative, sunt foarte atenti si la cele mai mici detalii! Recomand!!!👍
  • Avatar AncaIzabela ★★★★★ 3 months ago
    Am apelat la ei pentru o curatenie generala. Suntem multumiti, sunt zone din casa care nu au mai aratat de mult timp asa de bine si de curate (faianta din baie, terasa, geamurile sunt doar cateva exemple). Au venit cu propriile produse de curatenie si cu propriile aparate (aspirator si un aparat de curatare cu aburi).