Slider
Află Tarif -desk
Află Tarif - mob
Calculator tarif
Extra Servicii

 
Total    0 

Pasul 1

Află prețul pentru serviciul de curatenie folosind calculatorul de tarif de mai sus. Costul este personalizat pentru casa si nevoia ta!

Pasul 2

Contacteaza-ne telefonic sau pe whats app si programeaza o vizionare sau transmite-ne poze cu locuința pe care dorești s-o curățăm.

Pasul 3

Programeză împreună cu agentul o data convenabila pentru efectuarea curățeniei și lasă restul în seama noastră.

whts - mob

Îți garantăm servicii de

FIRMĂ DE CURĂȚENIE BUCUREȘTI ȘI ILFOV

Servicii de curățenie apartamente, case și vile

Stop Murdarie este o firma de curatenie din bucuresti ce oferă servicii premium, complete de curatenie a casei tale!
Pentru ca punem pe primul loc siguranta ta si a familiei tale folosim produse profesionale certificate Bio si Eco la nivel European. De asemenea, echipele noastre sunt echipate cu combinezoane si masti.
Firma de curatenie Stop Murdarie ofera o gama de servicii, de la curatenie generala pana la abonamente de curatenie si curatenie dupa constructor.
Fiindca ne place transparenta iti punem la dispozitie calculatorul de tarife pentru ati putea afla pretul complet pentru servici de curatenie profesioanle.
Firma de curățenie Stop Murdărie pune accent pe atentia la detalii si ofera grantia serviciilor de calitate.
Ne place să ne diferentiem de alte firme de curatenie si de aceea dupa fiecare curatenie efectuata, un agent va lua legatura cu dumneavoastra pentru a va solicita un feedback in legatura cu serviciile de curatenie oferite si echipa care a efectuat curatenia.

Dacă și tu ești în căutare de o firma de curatenie pentru apartamentul sau casa ta pe care te poti baza, noi suntem solutia!

Call Now Button