fbpx

Echipa ta de profesioniști pentru curatenia comerciala este aici!

Sănătate înainte de toate! Curatenia comerciala este importanta!

Perioada actuală ne reamintește cât de importantă este curatenia comerciala pentru sănătatea. Pe lângă măsurile nesecare de protecție împotriva infectării cu virusul SARS-COV2, firma de curatenie Stop Murdarie a adoptat măsuri atât pentru protejarea ogranismului împotriva agenților chimici folosiți în serviciile de curățenie profesionale, cât și pentru protejarea mediului.

Din luna martie 2020 am ales sa optăm pentru produsele ECO-BIO, certificate și atestate la nivel European. Astfel suprafețele vor fi curățate conform standardelor și în același timp se vor evita rezidurile de substantă chimică rămase dupa o curățare normală, ceea ce ne face alegerea ideala daca esti în căutare de o firmă de curătenie birouri si spatii comerciale.

Combinând tehnologia curățeniei cu angajamentul nostru față de servirea clienților, devenim o referință a pieței, oferind produse și servicii inovatoare, eficiente și ecologice care sporesc siguranța în utilizare și favorizează respectarea reglementărilor și restricțiilor legislative.

Ești în căutarea unei firme ce ofera servicii de curatenie comerciala în București Și Ilfov?

Cât de ușor este?

Tu doar ne oferi datele tale de contact si noi ne ocupăm de tot !

Unul dintre colegii nostri te va contacta in vederea stabiliri a unei vizionari a locatiei.

Vizionarea este GRATUITA in vederea stabiliri ofertei pentru curatenia comerciala!

Agentul care a efectuat vizionarea îți va transmite oferta personalizată în funcție de nevoile tale și ale colegilor tăi.

După acceptarea ofertei vei fi contactat de către agent pentru semnarea contractului și stabilirea ultimelor detalii. 

Agentul tau pentru curatenie comerciala!

Partenerii nostri sunt prietenii nostri! Acesta este sloganul dupa care care firma noastra de curatenie se ghideaza! 

Tocmai din acest motiv credem foarte mult intre relatia dintre agentul de curatenie si client. 

Dupa vizionare, colegul nostru va selecta agentul sau agentii de curatenie care se plieaza perfect nevoilor tale. Acesta va ramane permanent alocat locatiei tale ( se poate schimba la cerere ). Acest lucru ajuta la imbunatatirea relatiei cu un singur sau mai multi agenti de curatenie cunoscuti ceea ce faciliteaza modul de lucru si multumirea clientului. De asemenea, marele avantaj este ca agentul sau agentii de curatenie alocati vor invata rapid care sunt nevoile principale ale clientului curatenie comerciala si le vor putea satisface in permanenta la capacitate maxima!

Importanta curateniei comerciale!

Curatenia este cartea de vizita a spatiului tau comercial! Este bine stiut faptul ca toti clientii sunt foarte atenti la curatenia din toate locatiile pe care le frecventeaza indiferent de domeniul de activitate. 

Un spatiu curat si aerisit iti ofera un plus de valoare in fata acestora. 

Noi încurajăm mediul de lucru curat. Astfel, echipa noastră are întotdeauna grijă ca serviciile de curatenie comerciala să beneficieze de calitatea superioara care redă confortul și sănătatea.

Detaliile fac diferența!

Ce spun clientii nostri despre serviciile de curatenie?

Excelent
Pe baza 119 recenzii
matei popovici
matei popovici
14. August, 2023.
O experienta exceptionala. Am apelat la ei pentru o curatenie generala + curatarea canapelei si salteaua patului. Echipa care a venit a avut o viteza extraordinara cu o atentie sporita la detalii. Recomand cu drag serviciile oferite de ei.
Ioana Maxim
Ioana Maxim
13. August, 2023.
A fost pentru prima oară când am folosit serviciul de curățenie după constructor, bazat pe recenziile anterioare bune. Am numai cuvinte de laudă pentru echipa, de la primul apel până la terminarea curățeniei au fost cu toții niște profesioniști desăvârșiți. Casa era prăfuită și au făcut o curățenie temeinică, cum nu aș fi putut eu. Recomand cu mare încredere. 🔝😊
Ruxandra Manaila
Ruxandra Manaila
9. August, 2023.
O experienta placuta, curatenie luna facuta de doua doamne harnice si pricepute, colaborare foarte buna cu firma, recomand cu drag! Multumesc pentru profesionalism!
Andreea Stancu
Andreea Stancu
5. August, 2023.
Serviciile prestate s-au ridicat la înălțimea așteptărilor. Cele doua doamne, harnicute ca niște albinuțe, au dat dovada de seriozitate, implicare, atenție la detalii. Mulțumim doamnelor! Ați fost minunate! Mulțumim întregii echipe! Cu siguranță vom mai apela la serviciile dvs.!
Madalina Bozonca
Madalina Bozonca
24. Iulie, 2023.
Foarte mulțumită de toate serviciile! Recomand 100% !
Ana Vasiliu
Ana Vasiliu
17. Iulie, 2023.
Recomand cu incredere. Comunicarea a fost foarte buna iar echipa eficienta. Sunt multumita de rezultat.
Alexandra Miller
Alexandra Miller
12. Iulie, 2023.
Foarte buni și profesioniști. I am chemat de pe o zi pe alta, și au făcut tot posibilul sa îmi trimită o echipa la timp. Casa a rămas luuuuna după ce au plecat. S-au mișcat și foarte foarte repede.
Dragos Galos
Dragos Galos
21. Iunie, 2023.
Promptitudine Punctualitate Amabilitate Calitate

Solicita o vizionare GRATUITA