fbpx

Echipa ta de profesioniști pentru curatenia comerciala este aici!

Sănătate înainte de toate! Curatenia comerciala este importanta!

Perioada actuală ne reamintește cât de importantă este curatenia comerciala pentru sănătatea. Pe lângă măsurile nesecare de protecție împotriva infectării cu virusul SARS-COV2, firma de curatenie Stop Murdarie a adoptat măsuri atât pentru protejarea ogranismului împotriva agenților chimici folosiți în serviciile de curățenie profesionale, cât și pentru protejarea mediului.

Din luna martie 2020 am ales sa optăm pentru produsele ECO-BIO, certificate și atestate la nivel European. Astfel suprafețele vor fi curățate conform standardelor și în același timp se vor evita rezidurile de substantă chimică rămase dupa o curățare normală, ceea ce ne face alegerea ideala daca esti în căutare de o firmă de curătenie birouri si spatii comerciale.

Combinând tehnologia curățeniei cu angajamentul nostru față de servirea clienților, devenim o referință a pieței, oferind produse și servicii inovatoare, eficiente și ecologice care sporesc siguranța în utilizare și favorizează respectarea reglementărilor și restricțiilor legislative.

Ești în căutarea unei firme ce ofera servicii de curatenie comerciala în București Și Ilfov?

Cât de ușor este?

Tu doar ne oferi datele tale de contact si noi ne ocupăm de tot !

Unul dintre colegii nostri te va contacta in vederea stabiliri a unei vizionari a locatiei.

Vizionarea este GRATUITA in vederea stabiliri ofertei pentru curatenia comerciala!

Agentul care a efectuat vizionarea îți va transmite oferta personalizată în funcție de nevoile tale și ale colegilor tăi.

După acceptarea ofertei vei fi contactat de către agent pentru semnarea contractului și stabilirea ultimelor detalii. 

Agentul tau pentru curatenie comerciala!

Partenerii nostri sunt prietenii nostri! Acesta este sloganul dupa care care firma noastra de curatenie se ghideaza! 

Tocmai din acest motiv credem foarte mult intre relatia dintre agentul de curatenie si client. 

Dupa vizionare, colegul nostru va selecta agentul sau agentii de curatenie care se plieaza perfect nevoilor tale. Acesta va ramane permanent alocat locatiei tale ( se poate schimba la cerere ). Acest lucru ajuta la imbunatatirea relatiei cu un singur sau mai multi agenti de curatenie cunoscuti ceea ce faciliteaza modul de lucru si multumirea clientului. De asemenea, marele avantaj este ca agentul sau agentii de curatenie alocati vor invata rapid care sunt nevoile principale ale clientului curatenie comerciala si le vor putea satisface in permanenta la capacitate maxima!

Importanta curateniei comerciale!

Curatenia este cartea de vizita a spatiului tau comercial! Este bine stiut faptul ca toti clientii sunt foarte atenti la curatenia din toate locatiile pe care le frecventeaza indiferent de domeniul de activitate. 

Un spatiu curat si aerisit iti ofera un plus de valoare in fata acestora. 

Noi încurajăm mediul de lucru curat. Astfel, echipa noastră are întotdeauna grijă ca serviciile de curatenie comerciala să beneficieze de calitatea superioara care redă confortul și sănătatea.

Detaliile fac diferența!

Ce spun clientii nostri despre serviciile de curatenie?

Pe baza 76 recenzii
gabriela mgm
gabriela mgm
24. August, 2022.
Recomand pentru servicii de curatenie dupa constructor
Anca Teodorescu
Anca Teodorescu
19. August, 2022.
Foarte bine. Promptitudine, seriozitate si foarte bine curatat spatiul. Putin cam scump pentru suprafata in discutie, dar avind in vedere ca s-a curatat partial dupa constructor, e ok. Recomand!
mihaela iordache
mihaela iordache
2. August, 2022.
Foarte primit și au oferit servicii de calitate! Puteți apela cu încredere la serviciile lor.
Razvan Vieru
Razvan Vieru
2. August, 2022.
O experiență foarte bună cu Stop murdărie. Recomand.
Florian Vasile
Florian Vasile
30. Iulie, 2022.
Am avut de curățat o mocheta cu o suprafață de 16 mp, pentru care am plătit 210 lei. Profesioniști desăvârșiți: au venit la ora stabilită, cu echipamente si soluții bio profesionale, si-au făcut treaba impecabil. Mocheta a rămas curata si parfumata. Recomand cu toată inima!
Madalina Ghesea
Madalina Ghesea
19. Iulie, 2022.
O echipa deosebita! Servicii excelente! Totul a fost fara cusur! Recomand din inima tuturor care au nevoie de serviciile oferite de Stop Murdarie!

Solicita o vizionare GRATUITA