fbpx

FIRMĂ DE CURĂȚENIE

Echipa ta de profesioniști este aici!

Sănătate înainte de toate!

Spune și tu STOP MURDĂRIEI !

Perioada actuală ne reamintește cât de importantă este sănătatea. Pe lângă măsurile nesecare de protecție împotriva infectării cu virusul SARS-COV2, firma de curatenie Stop Murdarie a adoptat măsuri atât pentru protejarea ogranismului împotriva agenților chimici folosiți în serviciile de curățenie profesionale, cât și pentru protejarea mediului.

Din luna martie 2020 am ales sa optăm pentru produsele ECO-BIO, certificate și atestate la nivel European. Astfel suprafețele vor fi curățate conform standardelor și în același timp se vor evita rezidurile de substantă chimică rămase dupa o curățare normală, ceea ce ne face alegerea ideala daca esti în căutare de o firmă de curătenie birouri si spatii comerciale.

Combinând tehnologia curățeniei cu angajamentul nostru față de servirea clienților, devenim o referință a pieței, oferind produse și servicii inovatoare, eficiente și ecologice care sporesc siguranța în utilizare și favorizează respectarea reglementărilor și restricțiilor legislative.

Cât de ușor este?

Tu doar ne oferi datele tale de contact si noi ne ocupăm de tot !

curatenie birouri bucuresti

Cere o cotație și stabileste o vizionare

Solicită o ofertă și vei fi contactat de unul dintre colegii nostri. Împreună puteți stabili o vizionare GRATUITĂ, în vederea realizării ofertei!

curatenie birouri bucuresti

Îți propunem o ofertă personalizată

Agentul care a efectuat vizionarea îți va transmite oferta personalizată în funcție de nevoile tale și ale angajaților tăi.

curatenie birouri bucuresti

Semnăm contractul și ne apucăm de treabă

După acceptarea ofertei vei fi contactat de către agent pentru semnarea contractului și stabilirea ultimelor detalii. 

Servicii de curățenie birouri și spații comerciale

Cere acum oferta personalizata nevoilor tale

De la 400 Lei / Luna

Birouri <100 MP

De la 500 Lei / Luna

Birouri <200 MP

De la 600 Lei / Luna

Birouri >200 MP

Firma de curatenie birouri

Muncește Într-un Mediu Sănătos

 

Teancurile de hârtii, praful depus pe birouri și cel din aer accentuează stresul angajaților și reduce în mod evident eficiența acestora.În acelasi timp, un  mediu de lucru neîngrijit va avea întotdeauna efecte malefice asupra sănătații personalului, de aceea ai nevoie de o firma de curatenie birouri!

Noi încurajăm mediul de lucru curat. Astfel, echipa noastră are întotdeauna grijă ca spațiile destinate birourilor să beneficieze de curățenia care redă confortul și sănătatea. Detaliile fac diferența!

De ce noi?

Spune și tu STOP MURDARIE.

Suntem o firmă de curățenie birouri, spații comerciale și rezidențiale, ce se deosebește prin calitatea serviciilor oferite.Lucrând atât cu persoane fizice cât și cu persoane juridice am învățat să punem accent pe detalii și să ascultăm cu atenție cerințele clienților. Echipele noastre folosesc produse certificate BIO la nivel european pentru siguranța clientului și cele mai performante aparate.

Firma noastra de curatenie își desfășoară activitatea atât în București cât și în Ilfov.