fbpx
Slider

Totul despre noi si echipa noastra!

curatenie

Pentru că știm cât de important este să ai curațenie în casă și să te relaxezi alături de cei dragi într-un mediu curat și sănătos, echipa StopMurdarie îți sare în ajutor. Personalul nostru este unul tanar, dinamic și cu cele mai înalte standarde profesionale. Produsele folosite de noi sunt de calitate superioară pentru a facilita o curățare cât mai eficientă de care să vă bucurați.Folosim produse ECO-BIO atestate la nivel european. Folosiți-vă timpul într-un mod constructiv alături de familie sau făcând ceea ce vă place și lăsați pe seama noastră grija curățeniei locuinței, biroului sau a spațiului comercial .               

                    

Curățenie rezidentiala

StopMurdarie.ro oferă servicii profesionale de curățenie în casă. De la curățarea chiuvetelor, băilor și lustruirea geamurilor, echipa noastră are calificarea necesară pentru a face față fiecarei provocari legate de curățenie.

Produse Profesionale ECO-BIO certificate

În plus, echipa Stop Murdarie crede cu tărie că produsele folosite conteaza cu adevarat. Toate produsele folosite de către echipa noastra sunt naturale și non-toxice, ceea ce le face mult mai sănătoase pentru casa ta și mai sigure pentru mediul înconjurator local din Bucuresti. Echipa noastră verifică personal toate produsele pentru a se asigura cș sunt non-toxice, biodegradabile si nu sunt testate pe animale.

Ne poți contacta cu ușurință

Ne poți contacta la numarul de telefon +(40) 728 703 650 pentru a afla mai multe detalii legate de servicii de curățenie din Bucuresti, ne poți scrie pe WhatsApp, pe mail, sau poți folosi formularul din secțiunea Contact!

Curățenie Birouri

StopMurdarie.ro oferă servicii profesionale de curățenie  în spațiile de birouri. Noi încurajăm mediul de lucru curat.Astfel, echipa noastră are întotdeauna grijă ca spațiile destinate birourilor să beneficieze de curățenia care redă confortul si sănătatea angajaților. Detaliile fac diferența! Citeste Mai Mult...

Program personalizat

Permite-i echipei noastre să-ți creeze un program personalizat de curățenie care să se potriveasca necesităților tale individuale și bugetului tău. Fie că ai nevoie de un serviciu regulat ( zilnic, săptămânal sau lunar ) sau doar un singur serviciu, te poți baza pe echipa Stop Murdarie, pentru un serviciu de curățenie la domiciliu la cele mai înalte standarde.

Garanția serviciilor

Curățătorii noștri profesionali știu cum să satisfacă cele mai mari așteptări ale clienților noștri. Pentru a garanta un nivel ridicat de servicii de curățenie, folosim un program de verificare a calității, care include verificarea la locul desfășurării activității și recenziile clienților.

Verificam in permanenta munca noastra si daca nu ne sunt indeplinite standardele  stricte de curatenie, corectam imediat . Si bineinteles, incurajam de fiecare data  comunicarea cu cilentii si feedback-ul cat mai exact al acestora.

 

curatenieladomiciliu

Ești asigurat
pentru un mediu curat!

Stop Murdarie a fost înființat ca urmare a timpului tot mai limitat al fiecaruia. Deoarece știm cât de prețios este timpul și cât de important este să îl petrecem într-un mod cât mai productiv posibil, echipa noastră este dornică de noi provocări și pregătita să vă sară în ajutor.

Pentru noi, cuățenia în locuința ta înseamnă dedicare. Echipa noastră dorește să transforme fiecare locuință într-una primitoare care să vă ofere confortul necesar dupa o zi obositoare. Este timpul să vă relaxați alături de familie și să lăsați grija curățeniei pe seama noastră !