Îți mulțumim pentru încrederea acordată. FIVE TO WASH SRL-D te asigură că va prelucra datele tale cu carcater personal în mod transparent și onest conform schimbărilor și modificărilor aduse de Regulamentul (EU) general privind protecția datelor persoanelor fizice nr. 2016/679 „GDPR”.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe website-ul nostru versiunea modificată a Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care te rugăm să verifici periodic conținutul acestei Politici de Confidențialitate

  • Cine suntem și unde ne găsesti ?
  • Ce date prelucrăm ?
  • Cu ce scopuri prelucrăm datele cu caracter personal?
  • Cât timp păstrăm datele tale?
  • Cu cine împarțim datele tale?
  • În ce țări transferăm datele tale cu caracter personal?
  • Ce măsuri de securitate asigurăm pentru protecția datelor tale?
  • Care sunt drepturile tale cu privire la datele cu caracter personal?

Cine suntem și unde ne găsești?

BBmag este denumirea comerială a firmei FIVE TO WASH SRL-D, persoană juridică română, cu sediul social în Mun. Slobozia , Jud. Ialomita , Str. Aleea Parcului, Bl. B36, Sc. C, Ap. 51 , nr. de ordine în registrul comerțului J21/196/18.02.2019 , cod unic de indetificare CUI 40657680 ( numit în continuare “stopmurdarie” sau “noi”) ,este operatorul datelor tale și entitatea care iți furnizează, prin intermediul site-ului nostru, servicii de curatenie.

Ne găsești și la :

  • Telefon – 0728 703 650
  • E-mail – office@stopmurdarie.ro
  • Adresă corespondență : STR. Aleea Parcului, BL. B36, SC. C, AP. 51, MUN. Slobozia, JUD. Ialomita

Pentru că ne dorim ca de fiecare dată să aflăm opiniile voastre,precum și să vă punem la dispoziție orice informații suplimentare de care ați putea avea nevoie cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal,vă încurajăm să ne contactați prin oricare dintre modalitățile mai sus afișate.

Ce date prelucrăm ?

De regula, datele colectate provin direct de la tine, astfel încat deții controlul asupra tipului de informații pe care ne-o oferi .

Putem, de asemenea, să colectăm și să prelucrăm ulterior anumite informații cu privire la comportamentul tău în timpul vizitării site-ului nostru web, pentru ați putea personaliza experiența online și ați pune la dispoziție oferte adaptate profilului tău. Te invităm să afli mai multe detalii în acest sens prin consultarea secțiunii cu privire la scopurile prelucrării de mai jos.

Pe site-ul nostru web putem stoca și colecta informații in cookie-uri și tehnologii similare, conform Politicii de Cookie-uri. Nu colectăm și nu prelucrăm în alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul General Privind Protecția Datelor în categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim să colectăm sau să prelucrăm date ale minorilor care nu au împlinit varsta de 16 ani.

Cu ce scopuri prelucrăm datele cu caracter personal?

Pentru îmbunătățirea experienței pe site-ul magazinului online în beneficiul tău :

  • Crearea contului tău de client pe site-ul stopmurdarie.ro
  • Logarea în contul de client
  • Campanii promoționale, concursuri și oferte
  • Crearea de profiluri de clienți în scop de marketing direct
  • Asigurarea serviciilor de suport

Prelucrarea datelor tale pentru aceste scopuri este în cele mai multe cazuri necesară pentru încheierea și executarea unui contract între stopmurdarie și cumpărător. De asemenea, anumite prelucrări subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislația aplicabilă, inclusiv legislația fiscală și contabilă.

În scop de marketing direct :

Vrem să te ținem la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele/serviciile care te interesează. În acest sens, îți putem trimite orice tip de mesaj (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.) conținând informații generale și tematice, informații cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ai achiziționat, informații cu privire la oferte sau promoții, informații referitoare la produse adăugate în secțiunea “Cont/Coșul meu” sau secțiunea “Cont/Favorite” sau ai arătat interes sa le achiziționezi, precum și alte comunicări comerciale cum ar fi cercetări de piață și sondaje de opinie, și putem afișa recomandări personalizate pe site-ul stopmurdarie.ro. Pentru ați pune la dispoziție informații de interes, putem folosi anumite date cu privire la comportamentul tău de cumpărător (de ex. produsele vizualizate / adăugate în favorite / achiziționate) pentru ați crea un profil. Ne asigurăm întotdeauna că aceste prelucrări se efectuează cu respectarea drepturilor și libertăților tale și că deciziile luate în baza acestora nu au efecte legale asupra ta și nu te afectează similar într-o măsură semnificativă.

De regulă,comunicările de marketing le formăm pe consimțământul tău dat în prealabil și îți oferim posibilitatea de a te dezabona în orice moment prin :

  1. Accesarea link-urilor de dezabonare din cadrul mesajelor pe care le primești de la noi
  2. Contactarea stopmurdarie.ro folosind detaliile de contact din sectiunea Contact

Pentru îmbunătățirea serviciilor noastre :

Cautam în premanență metode de ați îmbunătăți experiența de Cumpărător pe site-ul stopmurdarie.ro . Pentru aceasta, putem colecta și utiliza anumite informații în legătură cu comportamentul tău de Cumpărăror, te putem invita să complezi chestionare de satisfacție subsecvent finalizării unei comenzi sau putem desfășura, direct sau cu ajutorul unor parteneri, având întotdeauna grijă ca drepturile și libertățile tale fundamentale să nu fie afectate.

Pentru apărarea drepturilor în instanță :

Pot exista situații când ne apărăm drepturile în justiție pentru recuperarea unor sume datorate, sau când ne protejăm interesele împotriva unor pretenții/ reclamații nejustificate, vom prelucra datele tale necesare formulării unor întâmpinări, concluzii scrise, cereri și documente specifice.

Cât timp păstrăm datele tale?

Ca regulă generală, vom stoca datele tale cu caracter personal cât timp deții un cont pe site-ul stopmurdarie.ro . Poți să ne soliciți oricând ștergerea anumitor informații sau închiderea contului și vom da curs acestor solicitări, sub rezerva păstrării anumitor informații inclusiv ulterior închiderii contului, în situațiile în care legislația aplicabilă sau interesele noastre legitime o impun.

Cu cine împartim datele tale?

Putem împărtăși datele tale cu caracter personal următoarelor categorii de destinatari :

  • Curieri terți autorizați de noi să livreze produsele cumpărate de tine
  • Furnizorilor de servicii de plată/ bancare
  • Furnizorilor de servicii IT
  • Altor societăți cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piață a bunurilor si serviciilor noastre
  • Furnizorilor care asigură serviciile de segmentare și profilare a clienților în scop de marketing

De asemenea putem furniza datele tale și autorităților sau instituțiilor publice competente, atunci când legea ne impune, sau putem transmite datele către instanțele judiciare atunci când ne aparam în justiție.

Putem împărtăși datele tale cu terți în scopuri de marketing. Pentru a-ți oferi produse personalizate intereselor și preferințelor tale, prelucrăm anumite date cu unii parteneri care ne ajută să îți adresăm oferte personalizate, cum ar fi prelucrea datelor prin platforma Facebook pentru a-ți transmite reclame țintă cu ajutorul funcției de audiențe personalizate pe liste de clienti, sau transmiterea ofertelor personalizate bazate pe publicitate comportamentală online derulată prin campanii de Google Ads.

În ce țări transferam datele tale cu caracter personal?

În prezent, stocăm și prelucrăm datele tale cu caracter personal pe teritoriul României. Cu toate acestea, este posibil să transferăm anumite date cu caracter personal unor entități localizate în Uniunea Europeană sau în afara Uniunii, inclusiv în țări cărora Comisia Europeană nu le-a recunoscut un nivel adecvat de protecție a datelor cu caracter personal. Vom lua întotdeauna măsuri pentru a ne asigura că orice transfer internațional de date cu caracter personal este gestionat cu atenție cu scopul de ați proteja drepturile și interesele. Transferurile către furnizorii de servicii și alte părți terțe vor fi întotdeauna protejate prin angajamente contractuale și, după caz, prin alte garanții, cum ar fi clauzele contractuale standard emise de Comisia Europeană sau schemele de certificare, precum Scutul de confidențialitate pentru protecția datelor cu caracter personal transferate din interiorul UE către Statele Unite ale Americii. Ne poți contacta oricând, folosind detaliile de contact expuse mai sus, pentru a afla mai multe informații despre țările în care transferăm datele tale, perecum și garanțiile pe care le-am pus în aplicare cu privire la aceste transferuri.

Ce măsuri de securitate asigurăm pentru protecția datelor tale?

Transmisia datelor tale cu caracter personal se face folosind algoritmi de criptare de ultimă generație si le stocam pe servere securizate, asigurând in acelasi timp redundanța datelor.

Stopmurdarie.ro asigură măsurile tehnice și organizatorice necesare pentru colectarea, prelucrarea și păstrarea datelor în siguranță, inclusiv împotriva accesului neautorizat, al utilizării neautorizate a datelor, sau distrugerii, pierderii sau alterării datelor. Ne angajăm să păstrăm datele tale personale în siguranță și luăm toate măsurile de protecție rezonabile pentru a face acest lucru. În ciuda măsurilor luate pentru a proteja datele tale cu caracter personal, îți atragem atenţia că transmiterea informaţiilor prin Internet, în general, sau prin intermediul altor reţele publice, nu este complet sigură, existând riscul ca datele să fie văzute şi utilizate de către terţe părţi neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilități ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

Care sunt drepturile tale cu privire la datele cu caracter personal?

Dorim să ne asigurăm că în orice moment ai controlul deplin asupra datelor tale și că îți poți exercita efectiv drepturile și opțiunile pe care le ai potrivit GDPR. Regulamentul general privind protecția datelor îți recunoaște o serie de drepturi în legătură cu datele tale cu caracter personal. Poți solicita accesul la datele tale, corectarea oricăror greșeli din fișierele noastre și/sau te poți opune prelucrări datelor cu caracter personal. De asemenea, îți poți exercita dreptul de a te plânge autorității de supraveghere competente sau de a te adresa justiției. După caz, poți beneficia și de dreptul de a solicita ștergerea datelor cu caracter personal, dreptul la restricționarea prelucrării datelor tale și dreptul la portabilitatea datelor.

Te rugăm sa iei în considerare următoarele aspecte dacă dorești să exerciți aceste drepturi : Stopmurdarie.ro ia în serios confidențialitatea tuturor înregistrărilor care contin date cu caracter personal . Din aceasta cauza,te rugăm să ne transmiți cererile tale cu privire la astfel de înregistrari folosind adresa de e-mail aferenta contului de client stopmurdarie.ro , în caz contrar ne rezervam dreptul de a solicita informații suplimentare pentru validarea identității tale . Durata de raspuns, este de regula de 30 de zile lucrătoare , cu excepția cazurilor în care acest lucru este deosebil de complicat sau dacă ai făcut mai multe solicitări, caz în care urmeaza să răspundem în termen de 60 de zile lucrătoare. Dacă termenul inițial de 30 de zile este depășit vei fi înștiințat. De asemenea, exista posibilitatea să dorim să ne furnizezi anumite informații (ca de ex : ce te îngrijorează? ; ce anume vrei să primești ) lucru care ne va ajuta să scurtăm perioada de răspuns. Nu suntem obligați să respectăm nicio solicitare în cazul în care aceasta influențează în mod negativ drepturile și libertățile altor persoane vizate.

Descrierea drepturilor vizate :

Ai dreptul la Acces ! Poți să ne ceri să :

  • confirmăm dacă preluăm datele cu caracter personal
  • iți punem la dispoziție o copie a acestora
  • iți oferim alte informații despre datele tale, cum ar fi la ce le folosim , cui le divulgăm, dacă le transferăm în străinătate, cum le protejăm,cât timp le păstrăm , ce drepturi ai, cum poți face o plângere, de unde am obiținut datele tale, în măsura în care aceste informații nu v-au fost livrate prin această Politică de Confidențialitate.

Ștergerea datelor ! Ai dreptul de a ne solicita ștergerea datelor tale în oricare dintre situațiile următoare:

  1. datele personale nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care le-am prelucrat anterior;
  2. îți retragi consimțământul pe baza căruia am prelucrat datele tale și nu există un alt temei juridic pe care ne putem baza o prelucrare viitoare;
  3. te opui prelucrării datelor atunci când prelucrăm datele în scop de marketing direct
  4. datele personale sunt prelucrate contrar legii;

Rectificarea datelor cu caracter personal !

Ai dreptul de a ne cere să rectificam sau să completăm datele tale cu caracter personal inexacte sau incomplete. Există posibilitatea să încercăm verificarea datelor înainte de rectificarea acestora .

Dreptul de a restricționa prelucrarea !

Putem continua folosirea datelor tale cu caracter personal în urma unei solicitări de restricționarea, în cazul în care :

  • avem consimțământul tău
  • pentru a constata,exercita sau asigura apărarea unui drept în instanță
  • pentru a proteja drepturile bbmag.ro sau ale altor persoane fizice sau juridice.

Dreptul la portabilitate !

Atunci când prelucrăm datele tale în baza consimțământului sau executării contractului, și în mod automat, vei avea dreptul să ne soliciți transferul datelor tale :

  • Către tine
  • Către alt operator idicat de tine

De asemnea, puteți opta pentru transmiterea datelor asociate contului de client către un alt operator de date .Mai precis ne poți solicita portarea datelor cu caracter personal pe care ni le-ai furnizat direct. Pentru exerictarea acestui drept va trebui să ne trimiți un mail pe adresa office@bbmag.ro, vom transmite datele într-un format structurat și care permite reutilizarea datelor.

Dreptul de a înainta plângeri !

Ai dreptul să depui orice plângeri în fața Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal („A.N.S.P.D.C.P.”) asupra modului în care noi prelucrăm datele tale personale. 

Date contact :

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor Cu Caracter Personal

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, Romania

Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;

E-mail:anspdcp@dataprotection.ro

Totuși, sperăm că vei decide să discuți mai întâi cu noi, înainte de a depune orice plângere . Protecția datelor cu caracter personal este foarte importantă pentru noi și vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problemă pe cale amiabilă .

Stopmurdarie.ro îți stă la dispoziție pentru orice informație legată de Politica de Confidențialitate la nr. de telefon 0728 703 650 sau prin e-mail la adresa office@stopmurdarie.ro