fbpx
Slider

Preturi servicii de curatenie

tarife firma de curatenie bucuresti

Firma de curatenie Stop Murdarie, ofera o gama variata de servicii de curatenie premium la preturi accesibile.Pentru ca pune accent pe transparenta fata de client, firma noastra de curatenie vine in intampinarea dumneavoastra cu un calcultor de tarif detaliat tocmai pentru a putea vedea costurile pentru nevoia dumneavoastra.

Stop Murdarie este o firma de curatenie din bucuresti si ilfov cu experienta ce isi propune sa schimbe piata serviciilor de curatenie si sa ofere servicii premium la preturi accesibile!

Calculator Tarif
Extra Servicii
Total 0

StopMurdarie oferă servicii de curățenie la domiciliu, în spații comerciale din Bucuresti și Ilfov dar și în scări de bloc. Prețurile pentru curățenie variază în funcție de cerințele clientului și dimensiunea locuinței sau a spațiului.

Tarifele includ costul echipamentelor și produselor profesionale folosite. Prețurile afișate sunt  de pornire și sunt calculate pentru suprafețele standard ale locuințelor.  Prețurile finale se vor realiza de către agentul constatator împreună cu clientul, după vizionarea spațiului sau a locuinței.  

Suntem aici pentru TINE!