fbpx

ITI PROMITEM ASTA: dacă nu ești mulțumit de serviciile noastre de curățenie scări de bloc iti oferim o luna GRATIS!

- Servicii profesionale de curățenie scări de bloc București și Ilfov -

Design fără titlu (8) (1)

✅ Servicii personalizate de curățenie a scării de bloc.

✅ Verificarea inopinata a personalului.

✅ Luna gratuită (dacă serviciul nu este conform)

✅ Decapare gratuită la abonament pe 36 de luni.

- Procesul de decapare a scărilor de bloc -

curatenie scari de bloc bucuresti

De ce să ne alegi pe noi?

- Servicii de curățenie scări de bloc București și Ilfov -

Ne-am propus să readucem curățenia în scara ta de bloc! Știm cât de deranjant poate sa fie atunci când scara ta este murdară, miroase neplăcut sau liftul și celelalte zone de trafic intens nu sunt dezinfectate corespunzator mai ales în contextul actual al COVID 19.

Cel mai probabil ai avut și tu momente în care ai simțit că scara unde locuiești nu este în armonie cu apartamentul tău.

Noi, cei de la firma de curățenie Stop Murdărie punem accent pe nevoile clienților noștri și ne dorim ca ei sa se simtă confortabil și în siguranță și din acest motiv folosim produse certificate BIO-ECO care au o putere mare de acționare dar in același timp sunt 100% sigure pentru om si mediu.

Datorită experienței îndelungate, personalul nostru știe cum să ofere un serviciu complet de curățare a scărilor de bloc. Totuși pentru siguranță proprietarilor, efectuam controale periodice inopinate iar dacă observam ca serviciul nu se ridica la standardele noastre remediem de urgență toate greselile și oferim discount de pana la 100% pentru luna respectiva.

- Curățenie scări de bloc în București și Ilfov -

Calitate Garantată

Iti garantăm calitatea serviciului nostru de curățenie scări de bloc în București și Ilfov. Suntem convinsi ca noi suntem firma de curățenie pe care o cauți!

Personal Calificat

Chiar dacă nu multe firme pun accentul pe trainingul regulat al personalului alocat curățeniei scărilor de bloc, noi consideram ca este impetuos necesar ca aceștia sa fie la fel de bine învățați ca cei ce efectuează curățenia generală și curățenia după constructor în locuințe.

Produse Profesionale BIO

Pentru ca noi nu facem diferența între curățarea unei scări de bloc și curățarea unui apartament sau a unei case. Folosim aceleași produse profesionale BIO.

- Cum putem colabora pentru serviciul de curățenie scări de bloc atât în București cât și în Ilfov -

curatenie scari de bloc

Pentru început avem nevoie sa ne oferi următoarele detalii:

După ce avem aceste detalii, un agent se va deplasa la locație. Facem acest lucru pentru a putea estima mai bine care o să fie durata medie per interventie, cantitatea de produse necesară lunar si ce echipamente trebuie folosite. Ulterior agentul va întocmi oferta pentru serviciului de curățenie a scării conform solicitărilor tale si ale locatarilor.

Dacă oferta este acceptată de către toți locatarii și doriți începerea colaborări, mai rămâne doar să stabilim zilele de interventie și să ne apucăm de treabă.

- Lista servicii de curățenie scări de bloc -

Mai jos regăsești lista cu serviciile standard pe care le oferim pentru curățenia scărilor de bloc în București și Ilfov.

Lista de mai jos este personalizabilă si i se pot adauga sau elimina servicii în funcție de necesitatea fiecăruia.

 • Măturat integral scara (include coridoare,trepte interioare, trepte exterioare, contratrepte)
 • Spălare integral scara
 • Igienizarea și dezinfectarea zonelor de uz intens(mânere uși, interfon, etc.)
 • Ștergerea liftului ( oglina, butoane, pereți )
 • Ștergerea ușilor exterioare ale liftului
 • Curățarea geamurilor și a tamplariei
 • Curățarea ușilor de acces
 • Ștergerea prafului de pe avizier, cutii poștale și alte zone colectoare de praf
 • Curățarea spațiului din jurul blocului (strângerea gunoaielor mari)
 • Ștergerea balustradelor și a glafurilor interioare
 • Golirea cosurilor de gunoi și inlocuirea sacilor
 • Îndepărtarea pânzelor de păianjen

- Întrebări frecvente pentru serviciul de curățenie în scări de bloc -

 • Serviciile noastre de curățenie a scărilor se adresează asociațiilor de proprietari și firmelor de administrare a blocurilor ce caută parteneri.
 • Prețurile pentru curățenia scărilor de bloc atât în București cât și în Ilfov incep de la 19 Lei per apartament. Totuși prețul final este infulentat de mai multe criterii: numărul de intervenții, tipul ghenei, numărul de geamuri, etc.
 • Din experiență noastră putem sa va confirmam ca maxim 3 intervenții săptămânale sunt suficiente pentru a menține scara curata și dezinfectata. Bineînțeles, dacă se dorește putem interveni zilnic.
 • Decaparea este un proces de curățare intensa și revigorare a pardoselilor din scările de bloc pentru eliminarea în profunzime a murdăriei. Ea este oferită total gratuit la contractele semnate pe minim 36 luni. Procesul de decapare se face cu ajutorul mașinilor automate de curățat pardoseli!
 • Acest beneficiu este pus la dispoziție tuturor contractelor semnate pe minim 36 luni, când locatari sesizează ca serviciul de curățenie a scări nu este conform ofertei sau standardelor noastre.
 • Puteți opta pentru ce perioada doriți dumneavoastră între 12 și 36 de luni. Totuși toate ofertele și beneficiile sunt garantate la contractele de 36 de luni. Menționăm ca nu obligam în niciun fel finalitatea perioadei contractuale, puteți renunță la serviciul de curățenie a scărilor cu o notificare de 30 de zile în prealabil.
 • Se emite o factura cu plata la termen (de regula 30 de zile) conform contract semnat.
 • Verificarea se face perioadic fara a anunta personalul. Acesta metoda ne ajuta in primul rand sa pastram nivelul ridicat al serviciilor de curatare a scarilor si totodata implicarea angajatului.