fbpx
firma de curatenie post constructor

Servicii De Curatenie Dupa Constructor In București Și Ilfov

Ești în căutarea unei firme ce ofera servicii de curatenie dupa constructor în București Și Ilfov?

Firma de curatenie Stop Murdărie este soluția pe care o cautai pentru curatenia dupa constructor!

Iti pregatim casa sau locația pentru a te muta cât mai curând posibil. 

Lasă grija curateniei după constructor în seama noastră și iti garantam satisfacție 100% !

curatenie post constructor

Firma de curățenie Stop Murdărie oferă servicii de curatenie dupa constructor in București tuturor clienților care au renovat o proprietare sau au achiziționat una nou construita.

Când este necesar serviciul de curatenie dupa constructor?

 • Indiferent cât de mică a fost renovarea tot este necesară o curatenie dupa constructor in detaliu. Praful, urmele de lavabil si ciment lăsate în urma pot fi destul de dificil de eliminat fără echipamentele adecvate.
 • De aceea este recomandat sa apelezi la serviciile de curatenie dupa constructor ale unei firme de curatenie profesionale. Firma de curatenie Stop Murdărie folosește soluții profesionale ECO-BIO pe baza de enzime care “mănâncă” murdăria și lavabilul. In ajutorul soluțiilor noastre folosim aparate profesionale cu abur ce permit eliminarea rapida a resturilor de lavabil și de material.
 • Solicita o oferta pentru curatenie dupa constructor dacă iti dorești ca proprietatea ta sa arate minunat și tu sa scapi de bătăile de cap și chinul de a curata după constructor.

Calitate Garantata

Cu ajutorul echipe noastre curatenia dupa constructor a devenit mai usoara. Resturile de lavabil si material vor disparea garantat.

Agenti De Curatenie Calificati

Agentii nostri de curatenie sunt instruiti despre metodele de eliminare a resturilor de lavabil si material. 

Echipa de curatenie dupa renovare din București si Ilfov

Echipa de curățenie care va fi trimisa la proprietatea dumneavoastră pentru serviciul de curatenie dupa renovare va interveni cu soluții profesionale ECO-BIO pe baza de enzime și echipamente profesionale cum ar fi aspiratoare de mare putere, raclete cu lama, aparat cu abur, etc. Cu toate acestea exista posibilitatea ca echipa sa nu poată îndepărta toate resturile de lavabil sau material din locurile greu accesibile sau din tocăria geamurilor cu striații.

Fluxul nostru de lucru pentru curatenia post constructor

Serviciul de curatenie post constructor începe imediat ce agenții de curățenie ajung la locație.

Echipa va începe curățarea geamurilor întrucât acestea sunt cele mai greu de curățat și necesita toată atenția și focusul de început. Aceste vor fi curățate pe interior în totalitate iar pe exterior doar zonele accesibile.

Se vor folosi detergenți pe baza de enzime și aparate cu abur pentru inlaturarea oricărei urme de material. Cu toate acestea pentru geamurie cu striații nu se reușește mereu eliminarea completa a lavabilului.

 • Spălarea geamurilor, pervazurilor și a tocariei aferente pe interior și exterior cu solutii și echipamente speciale, îndepărtarea urmelor de lavabil;
 • Curățarea aparatelor de aer conditionat;
 • Ștergerea ușilor de acces și îndepărtarea eventualelor urme de lavabil de pe toata suprafața acestora;
 • Îndepărtarea foliilor de protecție de pe suprafețe și curățarea acestora;
 • Curățarea caloriferelor, prizelor, plintelor și a corpurilor de iluminat;
 • Curățarea resturilor de materiale de construcții (ciment, var, vopsea lavabila, etc.)
 • Curățarea balustradelor;
 • Stergerea obiectelor de mobilier;
 • Spălarea si dezinfectarea gresiei, faiantei și a grupurilor sanitare;
 • Aspirarea și spălarea pardoselilor
 • Curățarea scărilor și îndepărtarea urmelor de vopsea lavabila;
firma de curatenie dupa renovare

Uite ce spun clientii nostri despre serviciile de curatenie dupa renovare

Excelent
Pe baza 119 recenzii
matei popovici
matei popovici
14. August, 2023.
O experienta exceptionala. Am apelat la ei pentru o curatenie generala + curatarea canapelei si salteaua patului. Echipa care a venit a avut o viteza extraordinara cu o atentie sporita la detalii. Recomand cu drag serviciile oferite de ei.
Ioana Maxim
Ioana Maxim
13. August, 2023.
A fost pentru prima oară când am folosit serviciul de curățenie după constructor, bazat pe recenziile anterioare bune. Am numai cuvinte de laudă pentru echipa, de la primul apel până la terminarea curățeniei au fost cu toții niște profesioniști desăvârșiți. Casa era prăfuită și au făcut o curățenie temeinică, cum nu aș fi putut eu. Recomand cu mare încredere. 🔝😊
Ruxandra Manaila
Ruxandra Manaila
9. August, 2023.
O experienta placuta, curatenie luna facuta de doua doamne harnice si pricepute, colaborare foarte buna cu firma, recomand cu drag! Multumesc pentru profesionalism!
Andreea Stancu
Andreea Stancu
5. August, 2023.
Serviciile prestate s-au ridicat la înălțimea așteptărilor. Cele doua doamne, harnicute ca niște albinuțe, au dat dovada de seriozitate, implicare, atenție la detalii. Mulțumim doamnelor! Ați fost minunate! Mulțumim întregii echipe! Cu siguranță vom mai apela la serviciile dvs.!
Madalina Bozonca
Madalina Bozonca
24. Iulie, 2023.
Foarte mulțumită de toate serviciile! Recomand 100% !
Ana Vasiliu
Ana Vasiliu
17. Iulie, 2023.
Recomand cu incredere. Comunicarea a fost foarte buna iar echipa eficienta. Sunt multumita de rezultat.
Alexandra Miller
Alexandra Miller
12. Iulie, 2023.
Foarte buni și profesioniști. I am chemat de pe o zi pe alta, și au făcut tot posibilul sa îmi trimită o echipa la timp. Casa a rămas luuuuna după ce au plecat. S-au mișcat și foarte foarte repede.
Dragos Galos
Dragos Galos
21. Iunie, 2023.
Promptitudine Punctualitate Amabilitate Calitate

Intrebari frecvente despre curatenia dupa constructor

 • Firma noastra de curatenie foloseste predominant detergentii BIO pe baza de enzime care “mananca” murdaria chiar si dupa 24 de ore de la folosire. Totusi la solicitarea clientului putem folosi si produse chimice!

Curatenia dupa constructor este facuta intodeauna dupa renovarea unei proprietati. Spre deosebire de curatenia generala, aici se intervine cu solutii mai puternice si necesita mai mult efort pentru eliminarea resturilor de material

Echipa noastra de curatenie foloseste doar solutiile noastre profesionale pentru a facilita o curatare completa a locatiei.

Plata o puteti efectua cu OP inainte de prestarea serviciului de curatenie sau cash la predarea lucrarii.

Solicita o vizionare GRATUITA