fbpx
curatenie generala stop murdarie

Servicii de curatenie generala în București și Ilfov

Ești în căutarea unei firme de curatenie generala în București și Ilfov? Suntem aici pentru a răspunde chemării tale!

  • Firma de curatenie Stop Murdărie ofera servicii complete de curatenie generală pe care te poți baza.
  • Înțelegem necesitatea clienților noștri pentru servii de curatenie de calitate și punem accent pe feedback-ul acestora. Datorită acestui motiv firma de curățenie Stop Murdărie este una dintre cele mai apreciate din București și Ilfov de către clientul final.
  • Ne pasa de clienții noștri și casele lor și de aceea ne adaptam nevoilor acestora.
fima de curatenie generala

Calitate Garantata

Cu ajutorul echipe noastre curatenia generala a devenit mai usoara. Urmele de grasimi si mizeria profunda vor disparea imediat.

Personal Calificat

Agentii nostri de curatenie sunt instruiti pentru a lucra in cel mai mic detaliu in cazul serviciilor de curatenie generala. Punem accent pe nevoile clientului si satisfactia acestuia.

La ce sa te aștepți de la firma de curatenie generala Stop Murdarie din București și Ilfov

Știm ca fiecare casa are cerintele sale când vine vorba de curatenia generala. De aceea firma noastra de curatenie Stop Murdărie oferă clientului posibilitatea sa adauge sau sa elimine servicii din oferta noastră de curățenie în funcție de necesitate. 

Dacă consideri ca a trecut ceva timp de când ai făcut sau ai beneficiat de o curățenie generală înseamnă ca așa este! Suntem la un telefon distanta sa iti transmitem oferta.

Trebuie doar sa ne spui care sunt nevoile tale și rezolvam garantat!

Curatenia generala poate include toate serviciile noastre standard sau poți adauga după nevoia ta, trebuie doar sa ne spui care sunt prioritățile tale.

Când este necesar serviciul de curatenie generala?

  • La fiecare sfârșit de anotimp este bine sa faci o curățenie generală mai aprofundata pentru a schimba aerul casei tale și a scapă de bacteriile acumulate.
  • De câte ori consideri ca aerul a devenit greu și praful iti da bătăi de cap sau simți nevoia de o reîmprospătare a casei
  • Este recomandat sa apelezi la o firma de curatenie generala specializata pentru care intervine cu soluții de curățenie profesionale și echipamente profesionale
  • Solicita și tu o oferta pentru curatenie generala în locuința ta și bucură-te de rezultatele echipei de curățenie.
servicii de curatenie generala

Intrebari frecvente despre curatenia dupa constructor

  • Firma noastra de curatenie foloseste predominant detergentii BIO pe baza de enzime care “mananca” murdaria chiar si dupa 24 de ore de la folosire. Totusi la solicitarea clientului putem folosi si produse chimice!

Curatenia dupa constructor este facuta intodeauna dupa renovarea unei proprietati. Spre deosebire de curatenia generala, aici se intervine cu solutii mai puternice si necesita mai mult efort pentru eliminarea resturilor de material

Echipa noastra de curatenie foloseste doar solutiile noastre profesionale pentru a facilita o curatare completa a locatiei.

Plata o puteti efectua cu OP inainte de prestarea serviciului de curatenie sau cash la predarea lucrarii.