fbpx

De ce curatenia este esentiala acum?

Cand a inceput pandemia COVID-19, SERVICIUL NATIONAL DE SANATATE a recunoscut imediat necesitatea firmelor de curatenie. Uite de ce:

Virusul COVID-19 se raspandeste prin “picaturi respiratorii”. Acestea sunt generate de tuse, stranut, sau simpla expirare. Cand aceste picaturi ajung in contact cu o suprafata, aceasta este considerata contaminata pana la 72 de ore (depinde de material). Curatarea frecventa si riguroasa este una dintre cele mai bune cai de a limita raspandirea si de aceea SERVICIUL NATIONAL DE SANATATE a incurajat firmele si persoanele sa ia foarte in serios curatenia. Si aici intervin firmele de curatenie.

Prin pastrarea suprafetelor din casa si biroul dumneavoastra cat se poate de curate, firmele de curatenie sunt cheia limitarii pentru raspandirea virusilor si protectia generala a populatiei. Curatatorii nostri se pun intre dumneavoastra si virusi si actioneaza ca un strat protectiv impotriva contaminarii eliminand orice urma de murdarie.

OAMENII SUBESTIMEAZA NECESITATEA CURATENIEI !

Multi oameni subestimeaza importanta curateniei profesionale. Este doar un lucru pe care il poate face orice, exact ca atunci cand iti faci micul dejun, nu? Cat de greu poate fi? Ei bine, ce-ar fi sa-ti spunem ca mai bine de 90% dintre oameni nu curata zonele de mare importanta cand fac curatenie ( ex. intrerupatoare, prizele, etc )

De asemenea, e mai mult decat a face curatenie. Nu te duci la restaurant pentru ca nu stii sa gatesti, ci pentru ca mai degraba vrei sa savurezi o masa foarte delicioasa fara a consuma energie sau a pierde mult timp.

La fel se aplica si pentru curatenie. StopMurdarie iti pune la dispozitie curatatorii profesionisti cu experienta. Avem echipamentele si cunostintele necesare. Putem sa oferim servicii personalizate de curatenie in functie de nevoile si dorintele clientilor nostrii.

DEZINFECTARE SI CURATARE AMANUNTITA CU STOP MURDARIE !

Ca raspuns a cererii tot mai mare pentru servicii de curatenie profesionale, echipa noastra si-a concentrat atentia spre nevoile finale ale clientului si prin urmare a venit cu noi modificari pentru satisfacerea dumneavoastra.
  – Ne-am dedicat folosirii de produse profesionale certificate la nivel Europea BIO – ECO
 – Am adoptat politica protejarii complete si de aceea echipele noastre folosesc combinezoane, masti si manusi la fiecare interventie.
 – Folosim doar echipamente si apraturi noi pentru o calitate superioara

Pentru noi ca firma de curatenie, este mai mult decat “o afacere”. Scopul nostru este de a ajuta oamenii sa duca o viata mai curata, sanatoasa si fericita. Vom reusi acest lucru prin perseverenta si prin atentia la amanunte precum eliminarea prafului din covoare sau curatarea geamurilor.

Sfaturi utile:

Stai departe de alergii – curatenia ajuta la prevenirea acumularii de praf, care este direct raspunzator de problemele legate de ingreunarea respiratiei.

Redu riscul de dureri de cap si uscarea ochilor – curatarea geamurilor si a surselor de lumina este esentiala.

Ridica-ti moralul si productivitatea – nenumarate studii arata legatura dintre spatiul de lucru curat si productivitatea in crestere.

Mareste calitatea somnului – o saltea curata fara praf si bacterii ajuta la un somn mai bun, ce iti permite sa te trezesti bine odihnit si plin de energie.

Promoveaza sanatatea si bunastarea – prin eliminarea bacteriilor si germenilor, scazi drastic sansele de a te imbolnavi.

Dorim sa va multumim pentru timpul acordat sa cititi acest articol. Speram ca-l considerati util.

Daca sunteti interesat de unul dintre serviciile de curatenie oferite de Stop Murdarie, ne puteti contacta la numarul de telefon 0728 703 650, pe adresa de mail office@stopmurdarie.ro sau folosind formularul din sectiunea Contact!

Resurse:

Citeste si...

Lasă un răspuns