fbpx

Top 4 motive ca sa apelezi la o firma de curatenie

firma de curatenie in casa, servicii de curatenie la domiciliu, firma de curatenie apartamente

Uneori te simți copleșit de sarcinile zilnice pe care le desfășori și simți nevoie să iei o pauză. Însă ce faci atunci când este absolut necesar sa iti duci treburile casnice pana la capat? Îți rămâne să te gândești cum ar fi dacă ai putea apela la cineva care sa se ocupe in locul tau de curatenia rezidentiala.

O sa te bucuri sa afli ca exista o solutie pentru acesta problema. Poti apela la o firma de curatenie ce ofera servicii de curatenie pentru apartamente si case. Iti enumar mai jos avantajele pentru care sa apelezi la o astfel de firma.

Avantajele pe care le ai dacă apelezi la o firmă ce ofera servicii de curatenie din Bucuresti si Ilfov

Utilizarea produselor de curatenie profesionale 

Considerat unul dintre principalele avantaje pentru care sa apelezi la o firma de curatenie, folosirea produselor profesionale este absolut necesara daca iti doresti o curatenie la cele mai inalte standarde. Firma de curatenie apartamente si case din Bucuresti si Ilfov foloseste produse profesionale BIO-ECO certificate la nivel european si premiate cu eticheta ecologica europeana ECOLABEL. Produsele actioneaza pe baza de enzime care mananca constant murdaria pana la 24 de ore dupa folosire ceea ce le face ideale atat pentru curatenia generala cat si pentru curatenia dupa constructor.

Din experienta iti pot spune ca pentru o curatenie profesionala ca la “carte” produsele conteaza aproximativ 70% din serviciu prestat.

Servicii de curatenie personalizate pentru tine

Fiecare dintre noi este unic in felul lui, la fel sunt si locuintele noastre. De aceea niciun serviciu de curatenie nu seamana cu celalalt. Flexibilitatea firmelor de curatenie in ceea ce priveste personalizarea serviciilor de curatenie pentru nevoia ta este absolut necesara. Firma de curatenie apartamente Bucuresti si Ilfov organizeaza o vizionare -gratuita- a locuintei si asculta solicitarile clientului inainte de intocmirea ofertei. In timpul vizionari clientului i se comunica timpul necesar pentru finalizarea serviciului de curatenie si este indemnat sa comunice agentului fiecare lucru pe care doreste ca echipa sa pun accent. In urma vizionarii, agentul intocmeste oferta cu serviciile incluse si tariful conform solicitarilor si o transmite. Dupa acceptarea ofertei de catre client nu mai ramane decat ca acesta sa se bucure de curatenia facuta.

Propria ta echipa de curatenie profesionala

Trebuie să realizezi faptul că apelând la profesioniști pentru curatenie rezidentiala, beneficiezi de un serviciu de curatenie prestat de o echipa profesionista. Cei care se ocupă de curățenia casei sunt, de fapt, agenti de curatenie ce au trecut printr-un training pentru a ajunge experti în domeniu – aceasta este munca lor, cu asta se ocupă, folosesc cele mai bune produse si echipamente pentru a oferi cele mai bune servicii. 

Aparatura pe care o folosim pentru a curăța locuințele clienților este una performantă, în aceasta regăsindu-se aparatele cu abur cu înaltă presiune care sunt recomandate pentru dezinfectarea spațiilor de locuit și pentru curățarea în profunzime a murdăriei de pe diverse suprafețe cat si pentru eliminarea resturilor de materiale si lavabil pentru curatenia dupa constructor. De asemenea, pentru tapițerii sau saltele este utilizat aspiratorul cu injecție-extracție in combinatie cu produsele aferente ce permit curatarea si eliminarea tuturor petelor si murdariei din profunzimea tesaturilor.

Mai mult timp pentru tine, iar casa este curată 

Unul dintre marile avantaje pe care le ai atunci când apelezi la o firmă de curățenie este timpul pe care îl câștigi si il poti folosi rezolvand diverse chestii care necesita atentia ta urgenta sau pur si simplu relaxandu-te. De regula firmele de curatenie solicita prezenta ta doar la deschiderea casei si la finalul serviciului de curatenie efectuat pentru ati preda lucrarea personal. Foloseste-ti timpul intr-un mod mai productiv si noi ne ocupam de curatenia casei tale.

Citeste si...

Lasă un răspuns